Poelsevogn

Læs mere om din Lejenpølsemand.dk her

Lejenpølsemand.dk har eksisteret i 14 år.
Begyndelsen startede med at vi købte en vogn til at give vores faste kunder i vores butikker en
oplevelse hjemme såfremt de skulle bruge en pølsevogn til fest.
Det udviklede sig hurtig til at vi fandt det rigtige koncept som var godt og effektivt.

Ikke et arrangement er ens så derfor vil vi altid kontakte kunder for en håndtering af netop deres arrangment/rejsegilde så vi er helt sikre på det er det rigtige vi får planlagt.

Vi lever af tilfredse kunder og servere altid med et smil.

Vi kører i hele danmark med vores pølsevogne og har samtidig også en food-truck som kan komme rundt i landet og lave næsten alt I måtte have af ønsker, så det er bare at kontakte os, så sammensætter vi jeres fest.

Vores kompetancer er at vi løser alle størrelser opgaver uanset hvilken. Det kan være rejsegilde til mange mand hvor vi kun har kort tid til serveringen eller åbent hus i flere butikker samtidig

Vi tilbyder udover pølser, at lave burger/pomfritter og meget mere, det er bare at kontakte os, så sammensætter vi det der passer ind i netop det behov der skal være for at lave et uforglemmelig indslag der ikke bliver glemt i lang tid.

Vores spidskompetance hos lejenpølsemand.dk er at vi har opbygget en lang erfaring samt vores kvalitet er i top, det har gjort os til en troværdig partner som man kan regne med opfylder alle de behov/aftaler der måtte blive lavet.