Lej en Foodtruck og få lækkert mad

Når man holder fest eller laver en form for arrangement er det vigtigste selvfølgelig samværet med de inviterede gæster, men der er intet som kan bringe folk sammen og gøre en fest mindeværdig som god mad. Og det bliver især mindeværdigt hvis maden kommer på en lidt anderledes måde.

Her kommer vores foodtruck ind i billedet, lejer I os med vores foodtruck er der næsten ikke grænser for hvad vi kan servere til jeres fest eller arrangement, og ved at bestille maden til at komme kørende slipper i for alt arbejdet og de stressede situationer for at få maden til at klappe. alt det sørger vi selvfølgelig for så det eneste I skal gøre, er at nyde begivenheden og alle gæsterne.

Bliv ringet op af pølsemanden

Få vores food truck på besøg

Vi har igennem de sidste 14 år haft stor succes med vores pølsevogne, men vi syntes efterhånden at vi trængte til lidt ny inspiration både for os og for jer, vi ville gerne have muligheden for at glæde vores kunder endnu mere med flere muligheder de kan vælge imellem. Så derfor var det en glædelig begivenhed at vi fik muligheden, for at udvide med vores foodtruck, her kan vi være mere fleksible i hvad der kan blive lavet af mad i foodtrucken.

food truck og mennesker

Streetfood fra vores food truck

I dag bliver det også mere og mere udbredt med streetfood, selvom det kun har været et fænomen i Danmark i kortere tid, er det noget der hurtigt vinder frem. 

Med streetfood fra vores food truck er der mulighed for at I kan vælge mellem et meget stort udvalg til festen eller festivalen, vi kan lave alt fra lækre saftige burgere til den gode steg med tilbehør, det eneste I skal gøre, er at beslutte jer for hvad I gerne vil have serveret for jeres gæster. 

Er der nogle med allergier som f.eks. gluten eller laktose intolerans har vi selvfølgelig også mulighed for at tage hensyn til det, ligesom vi selvfølgelig også vil kunne byde ind med vegetariske retter.

Bestilt noget specielt til jeres arrangement

Der er selvfølgelig også muligheden for at leje flere forskellige vogne, hvis der er et ønske om det, f.eks. er vores bubble waffle is vogn altid et hit til desserten, men vi kan også nemt medbringe desserten i vores foodtruck.

Og I kan selvfølgelig frit vælge tidspunktet I ønsker vi skal komme, er det til selve middagen I ønsker en foodtruck, eller er det til natmaden der skal afhjælpe den lille sult og sende gæsterne godt på vej? Eller noget helt tredje, vi er ofte meget fleksible og intet selskab er for stort eller for småt for vores foodtruck.

Så står I og skal holde den store fødselsdag, rejsegildet eller barnedåben? Skal sønnen eller datteren konfirmeres? Eller er der et arrangement på jeres arbejdsplads, eller en sommerfest under opsejling? Så tøv endelig ikke med at kontakte os, for at høre om alt det vi kan byde ind med for at gøre jeres dag til noget særligt, vi er sikre på at ankomsten af vores foodtruck til jeres fest eller arrangement vil pifte stemningen op, og det samme vil vores søde, servicemindede og kundevenlige personale gerne være med til.

 

Bliv ringet op af pølsemanden

KONTAKT OS HER

Vil du høre mere om dine muligheder, så udfyld formularen og vi kontakter dig.