Lej en Bubble waffle vogn til jeres arrangement

Her hos lej en pølsemand har vi nu muligheden for at tilbyde jer at leje en Bubble waffle vogn, hvilket er en helt fantastisk nyhed da den indeholder de lækreste Bubble waffler vi selv står og bager, så Bubble waffles vil under hele den del af festen, I har lejet os til blive serveret friskbagte og selvfølgelig følger den lækreste italienske is også med.

Vi er næsten sikre på at I har hørt om os da vi har startet et ishus ved Gammel havn i Fredericia, og der gik virkelig ikke lang tid før det var et yndet udflugtsmål, lige at komme forbi til en Bubble waffle med is.

Bliv ringet op af pølsemanden

Bubble waffle + Italiensk is =Lækkert

I er selvfølgelig også velkomne til at komme forbi der og se hvad det hele handler om. Eller læse lidt om det på vores Facebook side, så har I også muligheden for at se lidt af hvad vores andre kunder mener 

https://www.facebook.com/ishusetfrefericia/ 

Og har I brug for flere billeder må i endelig komme forbi Instagram og se os under navnet ishusetfredericia, men vi må advare jer om at der er stor risiko for at I bliver ret sultne når I ser billederne på siden.

Bubble dog

19 forskellige Italiensk is

Vi kan fortælle at vi har 19 forskellige italienske is I kan vælge i mellem blandt andet, er der vanilje, jordbær, stracciatella, lakrids, pana cotta, tiramisu, citron, kokos, melon og pistacie, og vi har selvfølgelig også laktosefri italiensk is med, her er der to forskellige at vælge imellem nemlig mælkechokolade og vanilje. 

Udover isen er der også mulighed for at vælge mellem flere forskellige toppings blandt andet er der skum slik, drys og diverse saucer. 

Bestilt noget specielt til jeres arrangement

Så står du og skal holde fødselsdag for dig selv, eller dine børn? Skal der være et arrangement på din arbejdsplads? Eller skal I holde bryllup, barnedåb eller familiefest? Sommerfest, vejfest eller er det rejsegildet? 

Er vi helt sikre på at det vil være et hit at overraske gæsterne med en Bubble waffle bil, så festen bliver en af dem der meget sent vil gå i glemmebogen, for hvem elsker ikke Bubble waffler og italiensk is? 

Selv er vi helt sikkert meget begejstrede for det nye koncept, og ud fra tilbagemeldinger har vi også en ret god ide´ om at vi gør andre mennesker glade og de får stillet deres lækkersult.

Og hold jer endelig ikke tilbage, med at kontakte os for at stille spørgsmål og høre om alt det vi kan tilbyde jer, til jeres fest eller arrangement. 

Vi har 14 års erfaring i at køre ud med vores vogne, og være medvirkende til at gøre en fest til en succes hvor ingen vil gå sultne hjem, og selv den vildeste lækkersult og småsult vil være stillet. 

 Og husk intet arrangement er for lille eller for stort til at vores Bubble waffle bil kan være med, så kontakt os endelig og hør hvad vi kan tilbyde netop dig til din fest eller dit arrangement, vi glæder os allerede og husk nu alt vejr er is vejr.

bubble waffel maskine

Bliv ringet op af pølsemanden

KONTAKT OS HER

Vil du høre mere om dine muligheder, så udfyld formularen og vi kontakter dig.